Výherní automat 1429 Uncharted Seas - [Klikni a hraj teď zdarma]

Už máte založený účet? Přihlaste se.

Registrujte se hned a získejte vstupní bonusy do všech casin!

nebo přes

Už máte založený účet? Přihlaste se.

Recenze na pětiválcový slot 1429 Uncharted Seas

1429 Uncharted Seas vás zavede na strhující námořní dobrodružství plné pokladů a tajemství. Tento online slot od Thunderkick nabízí nádhernou grafiku inspirovanou starými námořními mapami, neuvěřitelně vzrušující herní mechaniky a možnost velkých výher. Prozkoumejte neprozkoumané vody, objevujte skryté bonusy a dejte se do hry plné napětí a překvapení!

1429 Uncharted Seas Informace o hře
Výrobce Thunderkick
Typ Výherní automat
Výherní linie 25
Počet válců 5
Počet řad 3
RTP 98 %
Min. sázka 2,5 Kč
Max. sázkat 500 Kč
Max. výhra 495 100 Kč
Volatilita Střední
Zařízení Web, Mobil
Téma Moře
Speciální vlastnosti Wild, Automatická hra

Ovládání a hra na slotu 1429 Uncharted Seas

Chcete-li hrát 1429 Uncharted Seas od Thunderkick, nastavte si sázku pomocí tlačítek plus a mínus. Klikněte na tlačítko "Spin" pro spuštění válců. Výhry jsou vypláceny za shodné symboly na sousedních válcích zleva doprava. Symbol Wild nahrazuje jiné symboly kromě Scatteru, který spouští volná otočení. Tři nebo více Scatter symbolů spustí bonusovou hru s volnými otočeními. Tlačítko "Auto Play" umožňuje automatické otáčení válců.

Obrázky ze hry

Výherní automat nabízejí:

Vyber si některé z casin, ve kterém tuto hru můžeš hrát teď...

  • Casino

    Sazka Hry

    50.000 Kč na první vklad, 300 Kč za ověření a 100 free spinů pro všechny

    Za první úspěšný online vklad ve výši alespoň 100 Kč vás odměníme 100 Free Spiny do hry Kancelářská 81 v celkové hodnotě 200 Kč. Dalších 300 Kč lze získat za ověření identity, vyplnění sebeomezujících opatření a přidáním platebního prostředku. Za první vklad získá každý nový hráč 100% bonus až do výše 50 000 Kč.

1429 Uncharted Seas

1429-Uncharted-Seas-uvodni

1429 Uncharted Seas od Thunderkick je fascinující online automat s úchvatnou grafikou inspirovanou starými námořními mapami. Hra nabízí jedinečné herní zážitky díky roztahujícím se wild symbolům a bonusovým funkcím. S návratností nad 98% je atraktivní volbou pro milovníky automatů.

Hraj teď